Kuka olen?

Vahvuutta ja uskallusta!

Olen Niina Minkkinen, 48-vuotta. Helsingin Kokoomuksen ehdokas kunnallisvaaleissa 2021 numerolla 308. Kauppateknikko ja rahoituspäällikkö. Toimin asuntorahoituksen asiantuntijatehtävissä. Minulla on pitkä ura rahoitus- ja pankkimaailman eri tehtävistä.

Tukijoukkoina kotona Paloheinässä ovat kannustava aviomies, kaksi innoittavan kriittistä aikuista poikaa ja Hesystä meille tullut Viiru-kissa. Vapaa-aikani vietän aktiivisesti yhdistys-ja järjestötoiminnassa. Liikun säännöllisesti hyödyntäen Paloheinän hyviä liikuntamahdollisuuksia.

Miksi olen ehdokkaana?

Helsinki on minulle aidosti sydämen asia. Haluan olla mukana rakentamassa entistä parempaa ja elinvoimaista Helsinkiä. Olen aktiivinen yhteisten asioiden ajaja. Pitkä kokemukseni yhdistysmaailmasta antaa minulle hyvät valmiudet toimia tehokkaasti myös kaupungin päätöksenteossa. Rahoitustaustani on opettanut minut vuosien varrella talouden ammattilaiseksi sekä hyväksi neuvottelijaksi ja kuuntelijaksi. Elämänkokemukseni, arvomaailmani ja visioni kehittyvästä ja kestävästä Helsingistä luovat vahvan perustan tulevalle. 

Tiivis vuorovaikutus muiden helsinkiläisten kanssa on ehdoton edellytys oikeiden, yhteisten asioiden ajamiseksi. Minut saa helposti kiinni ajatusten vaihtoon ja innoittavaan keskusteluun. Paremman Helsingin luomiseksi. Arjen helpottamiseksi. Konkreettisesti. Rakentavasti.

Tehokas tekijä matkalla muutokseen – Minkkinen 308.

Kokoomukseen olen liittynyt vuonna 2007. Usean vuoden yhdistystoiminnan tuntemuksella kykenen keskustelemaan, vetämään kokouksia sekä etsimään tinkimättömasti faktoja joihin esitykset ja päätökset nojaavat.

Tämän hetkiset luottamustehtäväni Kokoomuksessa:

  • Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsen
  • Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten hallituksen jäsen.
  • Lions N-piirin 2 lohkon puheenjohtaja
  • Arkadian Kokoomusnaisten hallituksen jäsen
  • Kokoomuksen naisten Helsingin piirin taloudenhoitaja

Olen myös aktiivisesti mukana Paloheinä-Pakila-Torpparimäki Lions yhdistystoiminnassa. Aktiivisella toiminnalla saamme jaettua avustuksia alueen erinäisiin avustuskohteisiin.

Paikallinen vaikuttaminen on minulle tärkeää.

Vahvuutta ja uskallusta kohdata haasteet sellaisena kuin ne ovat!

%d bloggaajaa tykkää tästä: